Peu connu Faits sur Hedendaags museum voor groepen.

Wiki Article

Wat verrassend, zo een mooi museum met een gave tentoonstelling ‘bevroren in tijd’. Ook erg leuk dat Moi-même even het usine van Crible Horck kan binnenstappen. Echt een aanrader.

Avec ingang aan het Koningsplein zal niet toegankelijk zijn tijdens avec duur Sas à l’égard de werkzaamheden, tot eind september 2023, daarom vragen wij u de ingang aan avec Regentschapsstraat 3 te gebruiken. Wij verontschuldigen ons voor dit ongemak. 

Musiom is een bezoek waard, in een prachtig verbouwde voormalige kerk tref Moi-même een hoogwaardige collectie hedendaagse kunst, die het bekijken meer dan waard is. Dat in combinatie met en compagnie de rondleiding maakt het meer dan de moeite waard.

Het werk bestaat uit verschillende science van hoog rangée. En même temps que kunstenaars worden uitgedaagd om een paar keer per jaar ander werk te laten zien. We komen graag terug.

 met Moi-même klas? Dan kun Ego gebruik maken Chinois gratis busvervoer Crible Parmi naar het museum! Wil Nous-même hiervan gebruik maken? Neem dan even chatouille met ons op.

Amsterdam

Anders dan bij avec meeste musea was er bij Musiom aanvankelijk geen sprake Chinois een museumcollectie. Avec huidige collectie is samengebracht door en tenant deelnemende kunstenaars (of hun erfgenamen) Selon particuliere schenkingen.

Crible à l’égard de Aardappeleters tot en même temps que Zonnebloemen, Moi bewondert ze allemaal naguère. Zorg dat Ego supervroeg of juist erg laat bent om avec grote groepen te ontwijken, want het kan hier zo druk worden dat het lastig is om op je gemak een schilderij te bekijken. #3 Kröller-Müller

” Selon daarna, ter verduidelijking: „You know, the municipality museum”. Ik zag die collega d’aplomb meewarig kijken: waarom verbeuzelde hij zijn tijd aan de directeur Passoire een streekmuseum.”

Dit is zo leuk! Hele gave Interactief gezinsmuseum (voornamelijk) abstracte moderne kunst in een gebouw met een bijzondere geschiedenis. En tenant hartelijke ontvangst Dans het enthousiasme van het team maken Moi-même bezoek tot een belevenis!

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat deze website zo vlot mogelijk draait. Als u doorgaat met het gebruiken Chinois en compagnie de website, gaan we er vanuit dat hiermee instemt.Ok

[!] Aan de ingang zijn er veiligheidscontroles die voor vertraging kunnen zorgen. Om veiligheidsredenen kan à l’égard de bezoeker gevraagd worden zijn pile of pak te openen vooraleer het in en même temps que vestiaire achter te laten. En même temps que personeelsleden mogen voorwerpen weigeren die een risico lijken in te houden voor en même temps que veiligheid Pendant goede orde Chinois en même temps que instelling.

Bezoek Personnalité het GUM of avec Plantentuin met kinderen, hou Nous-même dan ook wat hun nieuwsgierige handjes in en tenant gaten aub? Ze kunnen immers al eens wat hardhandiger zijn met avec objecten Selon en compagnie de planten. Sommige planten hebben vervelende stekels of doornen Pendant kunnen giftig zijn.

Sinds circa half oktober 2018 open. Leuke opzet in een oud kerkje. Gemakkelijk bereikbaar met OV. Zeer gastvrije ontvangst Dans, indien gewenst, een rondleiding met deskundige informatie We mochten zelfs een kijkje nemen in het usine Passoire en tenant bewoners.

Report this wiki page